Missie van de funtrepreneurs

Missie betekent letterlijk 'opdracht'. Welke opdracht heb ik als Funtrepreneur ten opzichte van mijn klanten en opdrachtgevers? Wat wil ik voor ze doen en wat kan ik voor ze betekenen?

In een goede missie maak je keuzes. In doelgroepen, taken en gebieden. "Alles voor iedereen" is onmogelijk. Een missie is gebaseerd op een visie, een visioen, een beeld van de toekomst. Een missie mag heel rationeel geformuleerd worden maar moet met het hart worden beleefd.

De missie van de Funtrepreneurs luidt als volgt;

"Onze missie is het individuele ondernemerschap van entrepreneurs en hun teams, resultaatgericht en persoonlijk te ontwikkelen tot Funtrepreneurschap"

Voor alle duidelijkheid bekijken we de missie tot in detail. Bijna elk woord is belangrijk, over bijna elk woord wordt meer verteld.

Onze

'Onze' betekent dat deze missie geldt voor iedereen die zich inzet voor Funtrepreneurs.com. Zowel nu als in de toekomst. Wij staan ervoor. Onze trots en onze passie.  

Missie

Een missie is een opdracht. Hoewel, eigenlijk is het nog meer. Het is een opdracht met gevoel. Iets dat je ook graag wilt. Een uitdaging ook. Met daarin eergevoel. Een opdracht niet kunnen uitvoeren is nog overkomelijk maar je Missie niet volbrengen, dat is andere koek.

Individuele

 

Ondernemerschap
 

Entrepreneurs

Entrepreneurs zijn in onze ogen ondernemers, die naast het runnen van hun bedrijf, ook het ondernemerschap zien als een vak. Een entrepreneur probeert dagelijks óók zijn ondernemerskwaliteiten te ontwikkelen. Deze instelling is noodzakelijk om uiteindelijk een Funtrepreneur te kunnen worden. 

Teams

De passie voor het ondernemen moet doorvertaald worden naar de medewerkers van een entrepreneur. Ook zij dienen doordrongen te zijn van de doelen die een ondernemers zich zelf stelt. Zij zijn tenslotte het 'human capital' waarmee de ondernemer dagelijks werkt.

Resultaatgericht

De Funtrepreneurs houden niet van 'loze woorden en beloftes'. Daarvoor zijn we te duur. We houden er van om vooraf duidelijk geformuleerde doelen vast te stellen waar we met een ondernemer naar toe willen werken.

Persoonlijk te ontwikkelen

De activiteiten van de Funtrepreneurs zijn gericht op de ontwikkeling van de individuele ontwikkeling van de ondernemer en zijn medewerkers als individu. Daarna komt natuurlijk de ontwikkeling van het team. 

Funtrepreneurschap

Funtrepreneurschap is uiteindelijk voor alle entrepreneurs weggelegd. Wat is een Funtrepreneur? Check hier.