Welkom bij de Funtrepreneurs»

Gepubliceerd op 19-05-2018


De funtrepreneurs zijn entrepreneurs en trainers die hun ervaringen en expertise willen delen met andere ondernemers. Als coaches treffen wij dagelijks ondernemers die graag eens willen sparren over hun bedrijf, hun visie en hun dromen. Wij helpen ondernemers bij het ontwikkelen van hun ondernemerscompetenties. Daarnaast trainen wij hun medewerkers op gebieden als samenwerking, teamvorming, geven en ontvangen van feedback. Ook worden wij gevraagd om Missie, Visie en Strategie voor ondernemingen op te stellen en in begrijpelijke taal over te brengen van directie naar medewerkers.

Gezien onze ervaringen áls ondernemers en vooral ook mét ondernemers worden wij geregeld benaderd om presentaties of lezingen te geven over ondernemerschap. Aan dat soort verzoeken geven wij graag gehoor. Ondernemen is immers onze passie en die delen wij het liefst met zoveel mogelijk mensen.

Op onze site schrijven wij ook Blogs over diverse onderwerpen waarmee wij dagelijks te maken hebben. De meest recente staat altijd onder deze tekst maar snuffel gerust op onze site voor meer inzichten in ondernemerschap en trainingen.